מרכיבים
חזה עוף ללא עצם: כדאי להשתמש בחזה עוף בגודל בינוני כדי שיתאים לתבנית.
עגבניות: עגבניות שרי מומלצות בזכות הטעם העשיר שלהן.
תבלינים איטלקיים: העוף מושרה בשמן זית, חומץ יין אדום ותבלינים איטלקיים לקבלת טעם איטלקי קלאסי.
ציפוי בלסמי: ציפוי בלסמי סמיך ומתוק יותר מחומץ ומשמש גם לברוסקטה וגם לזילוף על העוף לפני ההגשה.
גבינה טבעונית/ קשיו מגוררת: תחליף למוצרלה שמסייע להמיס באופן שווה על העוף.(לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן כולל: כ-40 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - ברוסקטת חזה עוף
ריכוך והשריית העוף:
הניחו את חזה העוף בשקית פלסטיק וכתשו עד לעובי של 1/2 אינץ'.
השרו את העוף בשמן זית, חומץ יין אדום, תבלינים איטלקיים, שום, מלח ופלפל.
הכנת הברוסקטה:
ערבבו את העגבניות הקצוצות עם שמן זית, ציפוי בלסמי, שום, בזיליקום, מלח ופלפל.
טיגון העוף:
טגנו את העוף במחבת עד שהופך לזהוב משני הצדדים והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס).
הוספת הגבינה:(לא חובה)
הניחו פרוסות גבינה טבעונית או קשיו מגוררת על העוף והניחו מכסה על המחבת.
הוספת הברוסקטה:
הנח את הברוסקטה מעל העוף והגישו ישר מהמחבת.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו