סלטים

סלט ברוקולי

מרכיבים​

4 כוסות פרחי ברוקולי טריים, קצוצים לחתיכות בגודל ביס
1/2 כוס בצל אדום, חתוך לקוביות
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס גבינת צ'דר חדה, מגוררת
1/2 כוס מיונז
2 כפות חומץ יין לבן
1 כף סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

45 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט ברוקולי

בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי הקצוץ, הבצל האדום, הצימוקים, גרעיני החמנייה וגבינת הצ'דר המגוררת.
בקערה קטנה, טורפים יחד את המיונז, חומץ היין הלבן, הסוכר, המלח והפלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הברוקולי ומערבבים עד שהכל מצופה אחיד.
מכסים את הקערה ומצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש