בשרי

פסטה עם עוף ומנגולד

מרכיבים​

340 גרם פסטה בורגול, מבושלת ומסוננת
1 כף שמן זית
3 חזה עוף, חתוך לקוביות
2 1/2 כפיות מלח, מחולקות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית תבלין שום ועשבי תיבול
1 כף מחמאה (תחליף חמאה)
1/2 כוס בצל, קצוץ דק
2 שיני שום, כתושות
2 כפות קמח
1/4 כוס יין לבן יבש
1 1/2 כוסות ציר עוף
1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
1 חבילה עלי מנגולד, קרועים לחתיכות קטנות
1/2 כוס פרמזן מגורר (תחליף גבינה פרווה)
12-15 עלי בזיליקום, קצוצים
450 גרם שמנת צמחית אורגנית

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - פסטה עם עוף ומנגולד

חממו מחבת גדולה על חום בינוני, הוסיפו שמן זית, עוף, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ותבלין שום ועשבי תיבול. טגנו תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, או עד שהעוף כמעט מבושל. העבירו לצלחת.
באותו מחבת המיסו את המחמאה והוסיפו את הבצל והשום. טגנו מספר דקות.
הוסיפו את היין הלבן ובשלו לדקה, ואז הוסיפו את הקמח. ערבבו היטב עד שהגושים נמסים, ואז הוסיפו את ציר העוף והביאו לרתיחה.
הוסיפו את העגבניות המיובשות והשמנת הצמחית תוך שמירה על רתיחה קלה, ואז הוסיפו את עלי המנגולד. בשלו עד שהמנגולד רך, כ-5 דקות.
הוסיפו את העוף, הפסטה המבושלת, 2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, פרמזן פרווה וערבבו היטב.
סיימו עם עלי בזיליקום טריים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש