בשרי

אוסובוקו

מרכיבים​

1 ק"ג בשר בקר חתוך לחתיכות קטנות
2 בצלים בינוניים, קצוצים
2 עגבניות, קצוצות
1 כפית פלפל גרוס (לפי הטעם)
2 כפיות שמן דקלים או שמן צמחי
2 כוסות מים
מלח 

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

3 שעות

קל

כשר

אופן ההכנה - אוסובוקו

בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד שהם שקופים.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שהן רכות והשמן מתחיל להיפרד מהתערובת.
מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים לשילוב עם תערובת העגבניות. מבשלים את הבשר עד שהוא משחים מכל הצדדים.
מוסיפים את הפלפל, מלח ו-2 כוסות מים. מערבבים לאיחוד.
מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את הסיר במכסה. הניחו לתבשיל להתבשל כ-45 דקות עד שעה, או עד שהבשר רך והרוטב הסמיך.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש