מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לחתיכות קטנות
2 בצלים בינוניים, קצוצים
2 עגבניות, קצוצות
1 כפית פלפל גרוס (לפי הטעם)
2 כפיות שמן דקלים או שמן צמחי
2 כוסות מים
מלח
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
3 שעות
קל
כשר
אופן ההכנה - אוסובוקו
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד שהם שקופים.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שהן רכות והשמן מתחיל להיפרד מהתערובת.
מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים לשילוב עם תערובת העגבניות. מבשלים את הבשר עד שהוא משחים מכל הצדדים.
מוסיפים את הפלפל, מלח ו-2 כוסות מים. מערבבים לאיחוד.
מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את הסיר במכסה. הניחו לתבשיל להתבשל כ-45 דקות עד שעה, או עד שהבשר רך והרוטב הסמיך.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו