בשרי

אמפנדס בשרי

מרכיבים​

1 כוס בצל צהוב קצוץ
1 כפית שמן זית
250 גרם בשר בקר טחון
2 כפיות כמון
2 כפיות חומץ אדום
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית שטוחה פפריקה
310 גרם בצק פיצה דק

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - אמפנדס בשרי

הכנה מוקדמת: חממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
טיגון הבצל: במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מטגנים את הבצל עם שמן הזית במשך כ-3 דקות.
בישול הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומבשלים עד שהוא משנה צבעו, כ-5 דקות. מסננים את הנוזלים אם יש צורך ומעבירים מהכיריים.
תיבול: מוסיפים את הכמון, החומץ האדום, הסוכר, המלח והפפריקה לתערובת הבשר ומערבבים היטב.
הכנת הבצק: מרדדים את בצק הפיצה ל-40 על 30 ס"מ וחותכים ל-8 ריבועים שווים. מניחים מעט מהתערובת הבשרית במרכז כל ריבוע.
כפול ואטום: מקפלים את קצוות הבצק למשולש ומועכים את הקצוות כדי לסגור את הקונוסים.
אפייה: מניחים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתיזים עליהם תרסיס שמן, מקדחים עם מזלג ואופים במשך 10 דקות או עד שהקונוסים מזהיבים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש