בשרי

אצבעות עוף פריכות עם רוטב דבש חרדל

מרכיבים​

אצבעות עוף:

500 גרם רצועות חזה עוף
כוס קמח
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית אבקת אפייה
ביצה
תרסיס שמן בישול
רוטב דבש חרדל:

רבע כוס דבש
רבע כוס חרדל חום חריף

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - אצבעות עוף פריכות עם רוטב דבש חרדל

חימום התנור: חממו את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. שטפו את העוף תחת מים זורמים ויבשו אותו היטב במגבות נייר. ייבוש העוף חשוב כדי שהציפוי ידבק טוב.
הכנת תערובת הקמח: ערבבו את המרכיבים היבשים (קמח, מלח, פלפל ואבקת אפייה) בקערה רדודה. השתמשו במזלג כדי לערבב היטב.
הכנת הביצה: בקערה רדודה נוספת, טרפו קלות את הביצה בעזרת מזלג. עכשיו הגיע החלק המהנה: עטפו כל חתיכת עוף קודם בקמח (נערו את העודפים), אחר כך בביצה ולבסוף שוב בקמח. הניחו את העוף על תבנית אפייה ורססו קלות את החלק העליון של העוף בתרסיס שמן.
אפייה: אפו את העוף במשך 15 דקות. הפכו את חתיכות העוף בעזרת מלקחיים, רססו שוב בתרסיס שמן ואפו עוד 5 דקות עד שהעוף מזהיב.
הכנת הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו דבש וחרדל. אם אתם משתפים, תנו לכל אחד קערית קטנה משלו לרוטב.
הגשה: תנו לעוף להתקרר מעט לפני הטבילה ברוטב דבש חרדל. בתיאבון!

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש