בשרי

בקר בסגנון קוריאני עם אורז

מרכיבים​

500 גרם בשר בקר טחון 
3 שיני שום (כתושות)
1 בצל סגול קטן (קצוץ)
1/2 כוס סוכר חום 
1/2 כוס רוטב סויה 
4 כפיות שמן שומשום
1/4 – 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום חריף
1/4 כפית פלפל שחור
2 כוסות אורז מבושל חם
3 בצלים ירוקים (פרוסים דק)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

15 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - בקר בסגנון קוריאני עם אורז

במחבת גדולה, מבשלים את הבקר, השום והבצל הסגול על חום בינוני במשך 6-8 דקות, או עד שהבקר אינו ורוד יותר, תוך כדי פירוק הבקר לפירורים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, רוטב הסויה, שמן השומשום והתבלינים.
מוסיפים את הרוטב לתערובת הבקר ומחממים היטב.
מגישים עם האורז החם ומפזרים מעל את הבצל הירוק הפרוס.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש