מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
3 שיני שום (כתושות)
1 בצל סגול קטן (קצוץ)
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס רוטב סויה
4 כפיות שמן שומשום
1/4 – 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום חריף
1/4 כפית פלפל שחור
2 כוסות אורז מבושל חם
3 בצלים ירוקים (פרוסים דק)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
15 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - בקר בסגנון קוריאני עם אורז
במחבת גדולה, מבשלים את הבקר, השום והבצל הסגול על חום בינוני במשך 6-8 דקות, או עד שהבקר אינו ורוד יותר, תוך כדי פירוק הבקר לפירורים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, רוטב הסויה, שמן השומשום והתבלינים.
מוסיפים את הרוטב לתערובת הבקר ומחממים היטב.
מגישים עם האורז החם ומפזרים מעל את הבצל הירוק הפרוס.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו