בשרי

בקר בסגנון שומשום

מרכיבים​

250 גרם בשר בקר פרוס דק
1 כף יין שאושינג (או יין שרי יבש)
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
1 כפית שום מגורד
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים
1 1/2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
1 כף שומשום
2 כפיות שמן שומשום

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - בקר בסגנון שומשום

בקערה, מערבבים את הבקר, היין, הג'ינג'ר והשום יחד. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב.
בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את המים, רוטב הסויה והסוכר עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את השומשום למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. קולים את השומשום עד שהם זהובים, תוך כדי ערבוב מתמיד כדי להבטיח קלייה אחידה.
לאחר שהשומשום קלוי היטב, מעבירים אותם לצלחת ומוסיפים את שמן השומשום למחבת יחד עם הבקר.
מטגנים את הבקר עד שאין חלקים אדומים, ואז מוסיפים את תערובת רוטב הסויה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהיא הופכת לרוטב סמיך שמצפה את הבשר.
מוסיפים את השומשום הקלוי, ומגישים את הבקר מעל ירקות אסייתיים מאודים ואורז.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש