מרכיבים
250 גרם בשר בקר פרוס דק
1 כף יין שאושינג (או יין שרי יבש)
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
1 כפית שום מגורד
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים
1 1/2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
1 כף שומשום
2 כפיות שמן שומשום
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - בקר בסגנון שומשום
בקערה, מערבבים את הבקר, היין, הג'ינג'ר והשום יחד. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב.
בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את המים, רוטב הסויה והסוכר עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את השומשום למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. קולים את השומשום עד שהם זהובים, תוך כדי ערבוב מתמיד כדי להבטיח קלייה אחידה.
לאחר שהשומשום קלוי היטב, מעבירים אותם לצלחת ומוסיפים את שמן השומשום למחבת יחד עם הבקר.
מטגנים את הבקר עד שאין חלקים אדומים, ואז מוסיפים את תערובת רוטב הסויה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהיא הופכת לרוטב סמיך שמצפה את הבשר.
מוסיפים את השומשום הקלוי, ומגישים את הבקר מעל ירקות אסייתיים מאודים ואורז.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו