בשרי

ברוסקטת חזה עוף

מרכיבים​

חזה עוף ללא עצם: כדאי להשתמש בחזה עוף בגודל בינוני כדי שיתאים לתבנית.
עגבניות: עגבניות שרי מומלצות בזכות הטעם העשיר שלהן.
תבלינים איטלקיים: העוף מושרה בשמן זית, חומץ יין אדום ותבלינים איטלקיים לקבלת טעם איטלקי קלאסי.
ציפוי בלסמי: ציפוי בלסמי סמיך ומתוק יותר מחומץ ומשמש גם לברוסקטה וגם לזילוף על העוף לפני ההגשה.
גבינה טבעונית/ קשיו מגוררת: תחליף למוצרלה שמסייע להמיס באופן שווה על העוף.(לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן כולל: כ-40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - ברוסקטת חזה עוף

ריכוך והשריית העוף:

הניחו את חזה העוף בשקית פלסטיק וכתשו עד לעובי של 1/2 אינץ'.
השרו את העוף בשמן זית, חומץ יין אדום, תבלינים איטלקיים, שום, מלח ופלפל.
הכנת הברוסקטה:

ערבבו את העגבניות הקצוצות עם שמן זית, ציפוי בלסמי, שום, בזיליקום, מלח ופלפל.
טיגון העוף:

טגנו את העוף במחבת עד שהופך לזהוב משני הצדדים והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס).
הוספת הגבינה:(לא חובה)

הניחו פרוסות גבינה טבעונית או קשיו מגוררת על העוף והניחו מכסה על המחבת.
הוספת הברוסקטה:

הנח את הברוסקטה מעל העוף והגישו ישר מהמחבת.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש