מרכיבים
קילו צלי בקר, חתוך לקוביות בגודל 4 ס"מ
2 כפות שמן
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות פפריקה
1 כפית זרעי קימל
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כוס מרק בקר
1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות (שימורים או טריות)
1 כוס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כוס גזר חתוך לקוביות
1 כוס פלפלים חריפים חתוכים לקוביות
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
2 שעות
קל
כשר
אופן ההכנה - גולאש
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבקר ומשחימים מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך.
מערבבים פנימה את הפפריקה, זרעי הקימל, המלח והפלפל.
מוסיפים לסיר את מרק הבקר, העגבניות, תפוחי האדמה, הגזר והפלפלים. מביאים לרתיחה.
מחזירים את הבשר לסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים במשך 1 1/2 – 2 שעות, או עד שהבשר רך.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו