בשרי

גלאס נודלס עם הודו

מרכיבים​

5 כפיות פלפל סצ'ואן
1½ כפיות פלפל לבן (לא חובה)
6 כפות רוטב צ'ילי חריף (רצוי לאו גאן מה)
⅓ כוס שמן צ'ילי
3 כפות רוטב סויה בהיר
3 כפות שמן בוטנים לא מזוקק
5 כפיות חומץ שחור (צ'ינקיאנג)
340 גרם אטריות זכוכית מבטטות או שעועית מאש
2 גבעולי סלרי, חתוכים לרצועות דקות באורך 5 ס"מ
450 גרם בשר הודו מבושל וקרוע (בערך 3 כוסות)
חופן עלי בזיליקום (רצוי תאילנדי או בזיליקום סגול)
חופן עלי כוסברה עם גבעולים רכים
½ כוס בוטנים קלויים כתושים (מלוחים או לא מלוחים לפי הטעם)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-25 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - גלאס נודלס עם הודו

קולים את פלפל הסצ'ואן והפלפל הלבן (אם משתמשים) במחבת קטנה על חום בינוני עד שעולה ריח נעים, כ-2 דקות. מעבירים למטחנת תבלינים או עלי ומכתש וטוחנים גס. מעבירים לקערה בינונית ומוסיפים את רוטב הצ'ילי, שמן הצ'ילי, רוטב הסויה, שמן הבוטנים והחומץ. טורפים היטב ומניחים בצד.
מבשלים את האטריות בסיר גדול עם מים רותחים לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים את הסלרי 2 דקות לפני שהאטריות מוכנות (הסלרי צריך להיות פריך-רך). מסננים ושוטפים במים קרים עד שהן מתקררות. מנערים את המים העודפים ומחלקים לקערות שטוחות.
מסדרים את ההודו על האטריות. מערבבים שוב את הרוטב ומזליפים על כל קערה. מפזרים מעל בזיליקום, כוסברה ובוטנים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש