מרכיבים
2 כוסות שמנת
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר מגורען
2 כפיות תמצית וניל טהור
קורט מלח
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
4 שעות
קל
כשר
אופן ההכנה - גלידת וניל
בסיר בינוני, מערבבים את השמנת , החלב , הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מערבבים את התערובת על אש בינונית עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מסירים את הסיר מהאש ונותנים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
לאחר שהתערובת התקררה, יוצקים אותה לתוך מכשיר גלידה ומערבבים לפי הוראות היצרן עד שהיא מגיעה למרקם רך להגשה.
מעבירים את הגלידה לכלי אטום ומקפיאים אותה לשעתיים לפחות, או עד שהיא מתייצבת.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו