מרכיבים
1 דג דניס שלם, מנוקה מקשקשים
מלח ופלפל
קמח
שמן זית, לטיגון
פלחי לימון, להגשה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - דג דניס שלם מטוגן במחבת
מתבלים את דג הדניס במלח ופלפל.
מפזרים קלות את הדג בקמח.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מספיק שמן זית שיצפה את תחתית המחבת.
כשהשמן חם מוסיפים את דג הדניס למחבת.
מטגנים את הדג במשך 3-4 דקות מכל צד, או עד שהעור מזהיב ופריך.
מוציאים בזהירות את הדג מהמחבת ומניחים אותו על צלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.
מגישים את הדג עם חתיכות לימון בצד.
הערה: זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל הדג.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו