בשרי

המבורגר עוף בסגנון איטלקי וצ'יפס פולנטה

מרכיבים​

500 גרם פולנטה מוכנה
2 כפות שמן זית
2 חזה עוף
25 גרם פירורי לחם
25 גרם פרמזן (אפשר להשתמש בתחליף פרווה או לוותר)
125 גרם מוצרלה (אפשר להשתמש בתחליף גבינה פרווה או לוותר)
4 לחמניות צ'יאבטה או לחמניות המבורגר, קלויות קלות
עלי חסה, להגשה
עגבניות מיובשות בשמש, להגשה
פסטו בזיליקום טרי, להגשה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן כולל: כ-30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - המבורגר עוף בסגנון איטלקי וצ'יפס פולנטה

חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (180 מעלות במצב טורבו). חתכו את הפולנטה לצ'יפסים עבים ושפשפו אותם במעט שמן זית. פרסו על תבנית אפייה ואפו במשך 20 דקות עד שהם מזהיבים.
חתכו כל חזה עוף לחצי ושטחו קלות בעזרת מערוך או פחית כבדה, ואז שפשפו אותם במעט שמן זית. פרסו את פירורי הלחם והפרמזן על צלחת, וטבלו את העוף בתערובת לציפוי.
הניחו את העוף על תבנית אפייה נוספת ואפו במשך 10-12 דקות עד שהם מתקרמלים ומבושלים. הניחו פרוסת מוצרלה מעל כל חתיכת עוף והחזירו לתנור עד שהגבינה מתחילה להימס. הרכיבו את ההמבורגרים על הלחמניות עם עלי חסה, עגבניות ופסטו. הגישו עם צ'יפס הפולנטה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש