מרכיבים
4 חתיכות של חזה עוף (ללא עור, אם תרצו)
1½ כפות סוכר חום בהיר רך
1½ כפיות פפריקה
1 כפית תימין יבש
1 כפית אורגנו יבש
¼ כפית גרגרי שום
½ כפית מלח ים
פלחי תפוחי אדמה וירקות ירוקים להגשה (אופציונלי)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - חזה עוף אפוי בתיבול תערובת תבלינים
חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס במאוורר) או גז דרגה 4. סדרו את חזות העוף (צד העור כלפי מעלה, אם לא משתמשים בחזות ללא עור) בתבנית אפייה או כלי מרופד בנייר אפייה.
ערבבו את הסוכר, התבלינים, העשבים והמלח יחד עם ½ כפית פלפל שחור טרי טחון. פזרו רבע מכמות תערובת התבלינים על כל חזה עוף ושפשפו אותה היטב בבשר.
אפו את חזות העוף למשך 25-30 דקות עד שהם מבושלים לגמרי – ציפוי התבלינים יכהה והסוכר יתקרמל. הגישו את העוף עם פלחי תפוחי אדמה וירקות ירוקים, אם תרצו.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו