בשרי

חלת בשר

מרכיבים​

1.5 ק"ג בשר בקר טחון
1 ביצה גדולה
1 בצל מגורד
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-10 דקות להכנה, 40-50 דקות אפייה.

קל

כשר

אופן ההכנה - חלת בשר

מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון, הביצה, הבצל המגורד, הפטרוזיליה הקצוצה, פירורי הלחם ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף, יוצרים מהתערובת כיכר באורך 20 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40-50 דקות, עד שהכיכר אפוייה לחלוטין.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש