מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקר טחון
1 ביצה גדולה
1 בצל מגורד
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-10 דקות להכנה, 40-50 דקות אפייה.
קל
כשר
אופן ההכנה - חלת בשר
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון, הביצה, הבצל המגורד, הפטרוזיליה הקצוצה, פירורי הלחם ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף, יוצרים מהתערובת כיכר באורך 20 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40-50 דקות, עד שהכיכר אפוייה לחלוטין.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו