חלבי, פסטות, צימחוני

מאק אנד צ'יז', מקרוני עם גבניה וירקות.

מרכיבים​

150 גרם דלורית חתוכה לקוביות
300 גרם פסטה ( לבחירתכם)
40 גרם חמאה
חתיכת כרישה ( בערך 50 גרם)
25 גרם קמח
600 מ"ל חלב
100 גרם אפונה ( אפשר גם קפואה)
150 גרם גבינה ( צמחונית/ טבעונית)
פרוסת לחם מפוררים לפירורים

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - מאק אנד צ'יז', מקרוני עם גבניה וירקות.

שלב 1
מחממים תנור ל-200C/אוורר 180C.
מכניסים את הדלורית לסיר ומרתיחים עם מים כ-15-20 דקות או עד לריכוך.
מסננים את הדלורית ואז מועכים/ במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.

שלב 2
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.

שלב 3
מחממים את החמאה בסיר בינוני, מוסיפים את הכרישה ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד 1-2 דקות.
לאחר מכן מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים בהדרגה את החלב לאחר שהוספנו את כל החלב את מחזירים את הסיר על הגז ומביאים אותו לרתיחה תוך כדי ערבוב כל הזמן במשך כ- 5 דקות.
לאחר מכן מערבבים מוסיפים את האפונה ומחזירים לרתיחה. מורידים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את הדלורית ולאחר מכן 125 גרם גבינה.

שלב 4
מערבבים את הפסטה לתוך הרוטב ומעבירים לתבנית חסינת תנור. מפזרים מעל את יתרת הגבינה ואת פירורי הלחם. אופים במשך 20 דקות או עד להזהבה ומבעבעת.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש