מרקים

מרק אספרגוס

מרכיבים​

1 ק"ג אספרגוס טרי
2 כפות. חמאה
1 בצל בינוני, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כוס שמנת 
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ לימון טרי, לפי הטעם (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק אספרגוס

שוטפים וקוצצים את האספרגוס, ואז חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'. שריינו את הטיפים.
בסיר גדול או בתנור הולנדי ממיסים את החמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים ושקופים, כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את חתיכות האספרגוס ואת המרק. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ונותנים להתבשל כ-15-20 דקות, או עד שהאספרגוס רך.
מסירים מהאש ומניחים למרק להתקרר כמה דקות. לאחר מכן, טוחנים בזהירות את המרק בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
מחזירים את המרק המחית לסיר ומערבבים פנימה את השמנת הכבדה. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון (אם משתמשים).
מחממים את המרק על אש קטנה עד שהוא חם, נזהרים שלא ירתח. מגישים חם, מעוטר בקצות האספרגוס השמורים. תהנה!

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש