מרכיבים
4 בצלים גדולים, פרוסים דק
4 שיני שום, קצוצות
4 כוסות ציר מרק
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1 כפית טימין
מלח ופלפל לפי הטעם
4 פרוסות לחם
1 כוס גבינת גרוייר מגוררת
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק בצל
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-10 דקות, או עד שהבצל שקוף ומקורמל.
מוסיפים לסיר את ציר המרק, המים, התימין, המלח והפלפל. מביאים את המרק לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה.
נותנים למרק להתבשל במשך 20-25 דקות.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומעל כל אחת מהן מעט גבינת גרוייר מגורדת.
קולים את הלחם במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מצקת את המרק לקערות בטוחות בתנור ומעליה את הלחם הגביני.
קולים את המרק עוד 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו