מרכיבים
1 ראש ברוקולי, קצוץ לפרחים
1 בצל, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כוס שמנת
מלח ופלפל לפי הטעם
אופציונלי: גבינת צ'דר מגורדת לציפוי
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק ברוקולי
מחממים סיר גדול על אש בינונית ומוסיפים זילוף שמן זית.
מוסיפים לסיר את קוביות הבצל והשום הטחון ומבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את פרחי הברוקולי ומבשלים עוד 5 דקות.
יוצקים את המרק ומביאים את התערובת לרתיחה.
מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך 10-15 דקות או עד שהברוקולי רך.
השתמשו בבלנדר טבילה או העבירו את המרק לבלנדר לפירה עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת ומחזירים את המרק לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם עם גבינת צ'דר מגוררת מעל, אם רוצים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו