מרקים

מרק ברוקולי

מרכיבים​

1 ראש ברוקולי, קצוץ לפרחים
1 בצל, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כוס שמנת 
מלח ופלפל לפי הטעם
אופציונלי: גבינת צ'דר מגורדת לציפוי

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק ברוקולי

מחממים סיר גדול על אש בינונית ומוסיפים זילוף שמן זית.
מוסיפים לסיר את קוביות הבצל והשום הטחון ומבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את פרחי הברוקולי ומבשלים עוד 5 דקות.
יוצקים את המרק ומביאים את התערובת לרתיחה.
מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך 10-15 דקות או עד שהברוקולי רך.
השתמשו בבלנדר טבילה או העבירו את המרק לבלנדר לפירה עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת ומחזירים את המרק לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם עם גבינת צ'דר מגוררת מעל, אם רוצים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש