מרכיבים
1 ראש כרוב ירוק, קצוץ
1 בצל גדול, קצוץ
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
6 כוסות מרק ירקות או עוף
1 קופסת עגבניות חתוכות לקוביות (14.5 אונקיות)
1 כפית טימין מיובש
1 כפית בזיליקום מיובש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף שמן זית
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק כרוב
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את הכרוב הקצוץ ומבשלים עד שהוא נבול, כ-5 דקות נוספות.
יוצקים פנימה את המרק, קוביות עגבניות, טימין, בזיליקום, מלח ופלפל. מערבבים לאיחוד.
מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לה להתבשל עד שהירקות רכים, בערך 20-30 דקות.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו