מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס שעועית ירוקה, קצוצה וקצוצה
1 זוקיני, חתוך לקוביות
פחית אחת (14.5 אונקיות) עגבניות חתוכות לקוביות
4 כוסות מרק ירקות
1 קופסת (15 אונקיות) שעועית אדומה, סחוטה ושטופה
1 קופסת חומוס (15 אונקיות), מרוקן ושטוף
1 כפית בזיליקום מיובש
1 כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כוסות קייל קצוץ ארוז
1/4 כוס מקרוני מרפק לא מבושל
גבינת פרמזן מגורדת, להגשה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק מינסטרונה
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, הקישואים, קוביות העגבניות, המרק, שעועית הכליה, חומוס, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ-30 דקות.
מערבבים פנימה את הקייל והמקרוני ומבשלים עד שהמקרון מתרכך, כ-10 דקות.
מגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו