מרקים

מרק פטריות

מרכיבים​

1 קילו פטריות (כל סוג שתרצו), פרוסות
2 כפות חמאה
1 בצל, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כוס שמנת
מלח ופלפל לפי הטעם
אופציונלי: טימין טרי קצוץ או פטרוזיליה לקישוט

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק פטריות

בסיר גדול ממיסים את החמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד שהן משחררות את הנוזל שלהן ומתחילות להשחים, כ-10 דקות.
יוצקים את המרק ומביאים את התערובת לרתיחה.  מבשלים במשך 10-15 דקות.
משתמשים בבלנדר מוט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם, מעוטר בתימין או פטרוזיליה אם רוצים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש