מרכיבים
1 קילו פטריות (כל סוג שתרצו), פרוסות
2 כפות חמאה
1 בצל, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כוס שמנת
מלח ופלפל לפי הטעם
אופציונלי: טימין טרי קצוץ או פטרוזיליה לקישוט
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק פטריות
בסיר גדול ממיסים את החמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד שהן משחררות את הנוזל שלהן ומתחילות להשחים, כ-10 דקות.
יוצקים את המרק ומביאים את התערובת לרתיחה. מבשלים במשך 10-15 דקות.
משתמשים בבלנדר מוט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם, מעוטר בתימין או פטרוזיליה אם רוצים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו