מרכיבים
1 כוס פניני טפיוקה
4 כוסות מים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
חלב או תחליף חלב (כגון חלב שקדים או חלב סויה)
תה או מיץ פירות (לא חובה)
קרח
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
25 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - משקה בּוֹבּה
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את פניני הטפיוקה ו-4 כוסות מים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, או עד שהפנינים שקופות ורכות.
בסיר נפרד, מערבבים יחד 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס סוכר חום עם 1 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים עד שהסוכרים נמסים.
מסננים את פניני הטפיוקה המבושלות ומוסיפים אותן לסירופ הסוכר. מערבבים לציפוי אחיד של הפנינים ונותנים להן לשבת כ-10 דקות לספיגת הסירופ.
בזמן שהפנינים יושבות, לחלוט את התה או המיץ שלך אם אתה משתמש.
כדי להרכיב את המשקה, מלאו כוס בקרח. מוסיפים חלב או תחליף חלב למילוי כ-3/4 מהכוס. מוסיפים את התה או המיץ מעל.
השתמשו בכף מחוררת כדי להוסיף את פניני הטפיוקה לכוס. מערבבים ונהנים!
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו