ניוקי ומוצרלה אפויים
- Posted by foodeal
- On 8 בספטמבר 2022
- 0 comments
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 בצל, קצוץ דק
2 שיני שום, כתושות
2 קופסאות 400 גרם רסק עגבניות
1 כפית סוכר
600 גרם ניוקי טרי
כדור מוצרלה 100 גרם חתוך לקוביות
צרור קטן של בזיליקום, קצוץ.
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
25 דק'
קל
כשר
אופן ההכנה - ניוקי ומוצרלה אפויים
שלב 1
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מטגנים את הבצל והשום 8-10 דקות עד שהם רכים, לאחר מכן מוסיפים את הרסק עגבניות והסוכר ( מלח פלפל לפי הטעם) מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הניוקי ומבשלים במשך 8 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
שלב 2
מוסיפים ¾ מהמוצרלה ואת הבזיליקום לניוקי ומעבירים הכל לתבנית אפייה משטחים עם שאר המוצרלה, ואז מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה בתנור .
בסוף ניתן להוסיף מעט בזיליקום טרי עם סלט ירוק בצד.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו