מרכיבים
1/4 כוס רוויון או תחליף צמחי (ללא חלב)
2 ביצים גדולות
2 כוסות פירורי לחם פנקו
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות אבקת בצל
1 1/2 כפיות מלח
1 1/2 כפיות אבקת חרדל
1/2 עד 1 כפית פלפל שחור טחון טרי
1 1/2 פאונד נתחי עוף (בערך 10 עד 12 נתחי עוף)
1/4 כוס קורנפלור
ספריי שמן בישול
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-50 דקות (כולל 30 דקות מנוחה)
בינוני
כשר
אופן ההכנה - נתחי עוף פריכים באייר פרייאר
הניחו 1/4 כוס רוויון או תחליף צמחי ו-2 ביצים גדולות בקערה בינונית וטרפו עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נוספת או בכלי שטוח, הניחו 2 כוסות פירורי לחם פנקו, 2 כפיות אבקת שום, 2 כפיות אבקת בצל, 1 1/2 כפיות מלח, 1 1/2 כפיות אבקת חרדל, ו-1/2 עד 1 כפית פלפל שחור וטרפו עד לקבלת תערובת אחידה.
פזרו 1/4 כוס קורנפלור על תבנית אפייה. יבשו את נתחי העוף בעזרת נייר סופג, והניחו אותם על הקורנפלור כך שכל נתח יצופה מכל צדדיו.
עבדו בקבוצות: טבלו כל נתח עוף בתערובת הרוויון והביצים, ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם עד שיכוסה מכל צדדיו. החזירו את נתחי העוף לתבנית האפייה בשכבה אחת. הניחו להם לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, כדי שהציפוי יידבק היטב לעוף.
חממו את טיגון האוויר ל-200 מעלות צלזיוס. רססו את שני צדדי נתחי העוף בספריי שמן בישול. עבדו בקבוצות במידת הצורך, והניחו את נתחי העוף בשכבה אחת בסלסלת הטיגון. טגנו באוויר, הפכו את נתחי העוף באמצע התהליך, עד שהעוף מבושל לגמרי, זהוב ופריך, כ-10 עד 12 דקות בסך הכל.
הגישו את נתחי העוף עם הרוטב האהוב עליכם לטבילה.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו