בשרי

סאטה עוף עסיסי

מרכיבים​

500 גרם ירכי עוף ללא עצמות (או חזה עוף), כולל עור ושומן
1/2 בצל
1/2 כפית מלח
3 כפיות סוכר חום
1/2 כף אבקת כוסברה
1/2 כף אבקת כורכום
1/2 כף אבקת כמון
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אבקת צ'ילי
1 כף אבקת קארי
1/2 כפית שמן שומשום

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה כולל: כ-30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סאטה עוף עסיסי

הכנת העוף: חתכו את ירכי העוף (כולל העור) לרצועות דקות בעובי של כ-2.5 ס"מ.
עיבוד הבצל: עבדו את הבצל במעבד מזון עד לקבלת מחית.
ערבוב: ערבבו את כל הרכיבים בקופסת פלסטיק, כסו והכניסו למקרר למספר שעות או לילה שלם, עדיף לילה.
השחלת השיפודים: לאחר ההשריה, השחילו את העוף המושרה על שיפודים שהושרו במים מראש. השחילו את העור בין חתיכות הבשר כדי שהסאטה יהיה רך ועסיסי יותר.
צלייה: סדרו את השיפודים על גריל או מנגל מחומם וצלו עד שהבשר מקבל צבע חום אחיד מכל הצדדים ומבושל היטב. בדקו בעזרת קיסם – אם אין נוזלים שיוצאים, העוף מוכן.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש