מרכיבים
1 קילו דג סלמון , חתוך לקוביות קטנות
1 כוס מיץ ליים
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס בצל אדום קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
1 פלפל ג'לפנו, זרע וטחון
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כוס עגבניות חתוכות לקוביות (לא חובה)
1/2 כוס אבוקדו חתוך לקוביות (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סביצ'ה
בקערה גדולה מערבבים את הדג, מיץ הליים, מיץ התפוזים, הכוסברה, הבצל האדום, השום ופלפל הג'לפנו.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות, או ללילה.
לפני ההגשה, מוציאים את הדג מהמרינדה ומנקזים את עודפי הנוזלים.
מגישים את הסביצ'ה בקערות אישיות, מעוטרים בקוביות עגבנייה ואבוקדו, אם רוצים.
הערה: יש המעדיפים להשרות את הדג לפרק זמן קצר יותר, תלוי בסוג הדג והעדפה אישית. הקפידו לבדוק את מידת העשייה של הדג לפי טעם וריח לפני ההגשה, אם אינכם בטוחים, עדיף לטעות בזהירות ולהשרות פחות זמן.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו