דגים

סביצ'ה

מרכיבים​

1 קילו דג סלמון , חתוך לקוביות קטנות
1 כוס מיץ ליים
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס בצל אדום קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
1 פלפל ג'לפנו, זרע וטחון
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כוס עגבניות חתוכות לקוביות (לא חובה)
1/2 כוס אבוקדו חתוך לקוביות (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

45 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סביצ'ה

בקערה גדולה מערבבים את הדג, מיץ הליים, מיץ התפוזים, הכוסברה, הבצל האדום, השום ופלפל הג'לפנו.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות, או ללילה.
לפני ההגשה, מוציאים את הדג מהמרינדה ומנקזים את עודפי הנוזלים.
מגישים את הסביצ'ה בקערות אישיות, מעוטרים בקוביות עגבנייה ואבוקדו, אם רוצים.
הערה: יש המעדיפים להשרות את הדג לפרק זמן קצר יותר, תלוי בסוג הדג והעדפה אישית. הקפידו לבדוק את מידת העשייה של הדג לפי טעם וריח לפני ההגשה, אם אינכם בטוחים, עדיף לטעות בזהירות ולהשרות פחות זמן.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש