סלטים

סלט בטטה

מרכיבים​

1 קילו בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות
1/4 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
1/2 כוס בצל אדום, חתוך לקוביות
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט בטטה

מרתיחים את הבטטות בסיר גדול עם מים מומלחים כ-15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים את הבטטות ונותנים להן להתקרר.
בקערה גדולה, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
מוסיפים לקערה עם הרוטב את הבטטות המצוננים, הסלרי, הבצל האדום והפטרוזיליה ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מכסים ומקררים את הסלט למשך 30 דקות לפחות או עד שהוא מתקרר.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש