מרכיבים
1 קילו בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות
1/4 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
1/2 כוס בצל אדום, חתוך לקוביות
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט בטטה
מרתיחים את הבטטות בסיר גדול עם מים מומלחים כ-15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים את הבטטות ונותנים להן להתקרר.
בקערה גדולה, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
מוסיפים לקערה עם הרוטב את הבטטות המצוננים, הסלרי, הבצל האדום והפטרוזיליה ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מכסים ומקררים את הסלט למשך 30 דקות לפחות או עד שהוא מתקרר.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו