מרכיבים
4 כוסות פרחי ברוקולי טריים, קצוצים לחתיכות בגודל ביס
1/2 כוס בצל אדום, חתוך לקוביות
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס גבינת צ'דר חדה, מגוררת
1/2 כוס מיונז
2 כפות חומץ יין לבן
1 כף סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט ברוקולי
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי הקצוץ, הבצל האדום, הצימוקים, גרעיני החמנייה וגבינת הצ'דר המגוררת.
בקערה קטנה, טורפים יחד את המיונז, חומץ היין הלבן, הסוכר, המלח והפלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הברוקולי ומערבבים עד שהכל מצופה אחיד.
מכסים את הקערה ומצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו