מרכיבים
2 סלק בינוני, מבושל וחתוך לקוביות
1 תפוח בינוני, מגורע וחתוך לקוביות
1/2 בצל אדום, פרוס דק
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
1/4 כוס גבינת פטה מפוררת
1/4 כוס צימוקים
4 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט סלק
בקערה גדולה מערבבים את הסלק המבושל, התפוח, הבצל האדום, אגוזי המלך, גבינת הפטה והצימוקים.
בקערה קטנה, טורפים יחד את החומץ הבלסמי, שמן הזית, המלח והפלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הסלק ומערבבים לאיחוד.
מגישים את סלט הסלק מיד, או שומרים במקרר עד להגשה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו