מרכיבים
1 פלפל ירוק גדול
1 פלפל אדום גדול
1 פלפל צהוב גדול
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות חומץ יין אדום
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט פלפל קלוי
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
במחבת מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השום.
מוסיפים את רצועות הפלפל ומבשלים כ-5-7 דקות, או עד שהן מתרככות מעט.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את חומץ היין האדום.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הניחו לסלט להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הערה: ניתן להוסיף קצת גבינת פטה או תוספות אחרות לפי הטעם שלך.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו