מרכיבים
2 עגבניות בשלות בגודל בינוני
2 כדורי מוצרלה טריים (או בוקוצ'יני)
8-10 עלי בזיליקום טריים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
זיגוג בלסמי או צמצום בלסמי
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט קפרזה
פורסים את העגבניות והמוצרלה לעיגולים של חצי ס"מ.
בצלחת הגשה מחליפים את פרוסות העגבנייה והמוצרלה.
קורעים את עלי הבזיליקום לחתיכות קטנות ומפזרים מעל את פרוסות הגבינה והעגבנייה.
מטפטפים שמן זית כתית מעולה וזיגוג בלסמי.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד ונהנים!
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו