סלטים

סלט תפוחי אדמה

מרכיבים​

1 קילו. תפוחי אדמה אדומים, קלופים וקצוצים לחתיכות בגודל 4 ס"מ
4 ביצים קשות, קצוצות
1/2 כוס בצל אדום חתוך לקוביות
1/2 כוס מיונז
1/4 כוס שמנת חמוצה
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות חומץ תפוחים
2 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי פטרוזיליה טריים לקישוט (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט תפוחי אדמה

מרתיחים את תפוחי האדמה הקצוצים בסיר גדול עם מי מלח עד שהם רכים (בערך 15 דקות).
מסננים ומניחים לתפוחי האדמה להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חרדל הדיז'ון, חומץ התפוחים, שמן הזית והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה המצוננים, הביצים הקשות והבצל האדום ומערבבים בעדינות עד לציפוי אחיד ברוטב.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות או עד לצינון.
מגישים קר, מעוטר בעלי פטרוזיליה טריים (לא חובה). 

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש