בשרי

סנדוויץ' עוף בסגנון מרבלה

מרכיבים​

4 לחמניות סנדוויץ' עם שומשום
225 גרם שזיפים מיובשים מגולענים (כ-1½ כוסות), קצוצים
1/2 כוס זיתים ספרדיים, קצוצים
1 כף צלפים, מסוננים וקצוצים, ועוד 2 כפיות נוזל צלפים
1 כף חומץ יין אדום
1/2 כפית אורגנו יבש
2 כפות ועוד 1 כפית שמן צמחי
פלפל שחור טחון טרי
4 חזה עוף (כ-100 גרם כל אחד)
1 כפית מלח גס
1/2 כפית אבקת שום

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - סנדוויץ' עוף בסגנון מרבלה

חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס. פתחו את הלחמניות והניחו אותן בצד הפתוח על תבנית אפייה עם שוליים. הכניסו לתנור וקלו עד שהן מזהיבות, כ-10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, ערבבו את השזיפים, הזיתים, הצלפים, נוזל הצלפים, החומץ והאורגנו. הוסיפו כפית שמן ופלפל שחור לפי הטעם. הניחו בצד. (טיפ: מרחו מעט שמן צמחי על הסכין כדי להקל על חיתוך השזיפים).
חממו את יתרת השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. יבשו את חזה העוף בנייר סופג ותבלו במלח, אבקת שום ופלפל שחור לפי הטעם. טגנו עד להשחמה, כ-4 דקות, הפכו וטגנו את הצד השני עד שמוכן לחלוטין (טמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס), כ-2 דקות נוספות.
הניחו את חזה העוף על חצאי הלחמניות הקלויות התחתונות. כף תערובת השזיפים באופן שווה על העוף. כסו עם חצאי הלחמניות הקלויות העליונות. הגישו מיד.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש