מרכיבים
1 כוס קמח
1/2 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - עוגיות בראוני
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה בינונית, טורפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
בקערת ערבוב גדולה נפרדת, מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, ולאחר מכן את תמצית הווניל.
מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתערובת החמאה, ומערבבים רק עד שהם מתאחדים. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.
בעזרת כף או כף עוגיות, מניחים כדורי בצק מעוגלים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות, או עד שהן מתייצבות בקצוות אך עדיין מעט רכות במרכזן.
מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר על תבנית האפייה למשך 5 דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לצינון מלא.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו