מאפים, קינוחים

עוגיות בראוני

מרכיבים​

1 כוס קמח
1/2 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס  חמאה, בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - עוגיות בראוני

מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה בינונית, טורפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
בקערת ערבוב גדולה נפרדת, מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, ולאחר מכן את תמצית הווניל.
מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתערובת החמאה, ומערבבים רק עד שהם מתאחדים. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.
בעזרת כף או כף עוגיות, מניחים כדורי בצק מעוגלים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות, או עד שהן מתייצבות בקצוות אך עדיין מעט רכות במרכזן.
מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר על תבנית האפייה למשך 5 דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לצינון מלא.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש