מרכיבים
1/2 1 כוסות פירורי קרקר גרהם
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס חמאה ללא מלח, מומסת
4 חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות פירות יער מעורבים (כגון פטל, אוכמניות ופטל שחור)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה ו40 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - עוגת גבינה עם פירות יער
מחממים את התנור ל-160 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר וחמאה מומסת. מהדקים את התערובת לתחתית תבנית קפיצית בגודל 22 ס"מ.
בקערת ערבוב גדולה טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את 1 1/4 כוס הסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
יוצקים את תערובת גבינת השמנת על הקרום שבתבנית.
אופים את עוגת הגבינה במשך שעה ו-10 דקות, או עד שהשוליים מתייצבים והמרכז עדיין רוטט מעט.
הניחו לעוגת הגבינה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מקררים למשך שעתיים לפחות.
לפני ההגשה, מעל עוגת הגבינה עם פירות יער מעורבים.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו