מרכיבים
2 כפות של קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר מגורען
1/2 כוס שמן
1 כוס חלב שקדים כל תחליף חלב לבחירה
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס סוכריות קונפטי
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - עוגת קונפטי טבעונית
מחממים את התנור ל180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית עוגה עגולה בגודל 22 ס"מ.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
בקערת ערבוב נפרדת, טורפים יחד את הסוכר, שמן צמחי, חלב שקדים ותמצית וניל.
מוסיפים לאט את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ומערבבים רק עד לאיחוד.
מקפלים פנימה את סוכריות הקונפטי.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ואופים 25-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
הניחו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ולאחר מכן העבירו אותה לרשת לצינון מלא.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו