מרכיבים
1 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
3/4 + 1כוסות סוכר מגורען
4 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות של קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס חלב
2 כפות אבקת קקאו
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה ו40 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - עוגת שיש
מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס. משמנים ומקמחים תבנית.
בקערת מיקסר גדולה, קרמי חמאה וסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה וניל.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, לסירוגין עם החלב.
מחלקים את הבלילה לשניים. מערבבים אבקת קקאו לחצי אחד.
יוצקים בלילה לתבנית המוכנה, לסירוגין כפיות בלילת וניל ושוקולד. השתמשו בסכין כדי לסחרר את הבלילה כדי ליצור אפקט שיש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60-70 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
הניחו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ולאחר מכן הופכים אותה על רשת לצינון מלא.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו