מאפים, קינוחים

עוגת שיש

מרכיבים​

1 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
3/4 + 1כוסות סוכר מגורען
4 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות של קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס חלב
2 כפות אבקת קקאו

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה ו40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - עוגת שיש

מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס. משמנים ומקמחים תבנית.
בקערת מיקסר גדולה, קרמי חמאה וסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה וניל.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, לסירוגין עם החלב.
מחלקים את הבלילה לשניים. מערבבים אבקת קקאו לחצי אחד.
יוצקים בלילה לתבנית המוכנה, לסירוגין כפיות בלילת וניל ושוקולד. השתמשו בסכין כדי לסחרר את הבלילה כדי ליצור אפקט שיש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60-70 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
הניחו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, ולאחר מכן הופכים אותה על רשת לצינון מלא.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש