בשרי

עוף בדבש וחרדל אפוי

מרכיבים​

2 עופות חתוכים ל-8 חלקים כל אחד
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מלח 
1 כוס דבש
2 כפות חרדל דיז'ון
1 כפית פלפל שחור גרוס גס

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה כולל: כ-45 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - עוף בדבש וחרדל אפוי

חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. על שני תבניות אפיה גדולות עם שוליים, ערבבו את העוף עם שמן הזית ותבלו במלח. צלו עד שהעוף כמעט מבושל, כ-20 דקות לחזה העוף וכ-25 דקות לרגליים, לירכיים ולכנפיים. שפכו את השומן מהתבניות.
חממו את הגריל (ברוילר) והניחו את הרשת מעט מתחת למרכז.
בסיר קטן, הביאו לרתיחה את הדבש, החרדל, הפלפל וקורט מלח.
על אחת מהתבניות, ערבבו את כל חלקי העוף עם תערובת הדבש. הניחו את העוף עם העור כלפי מטה וגרילו כ-5 דקות, מזלפים עם הדבש ומסובבים את התבנית לפי הצורך, עד שהחתיכות משחימות. הפכו את העוף עם העור כלפי מעלה וגרילו ל-5 דקות נוספות, מזלפים מדי פעם. העוף מוכן כאשר הוא מבושל היטב והעור מצופה בציפוי עמוק אך לא חרוך. העבירו את העוף לצלחת הגשה.
שפכו את המיצים מהתבנית לקערה חסינת חום וסלקו את השומן. הגישו את העוף עם המיצים בצד.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש