בשרי

עוף בלימון ורוזמרין עם שעועית

מרכיבים​

6-8 ירכי עוף
4 ענפי רוזמרין
2 קופסאות (15.5 עוז) של שעועית קנליני
5-6 שיני שום קטנות, קצוצות גס
2 לימונים
1 כוס יין לבן, או ציר ירקות או מים
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פתיתי צ'ילי אדום (ניתן להתאים את הכמות לפי החריפות הרצויה)
מלח ופלפל

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה: כ-15 דקות זמן אפייה: כ-45 דקות עד שעה

בינוני

כשר

אופן ההכנה - עוף בלימון ורוזמרין עם שעועית

חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
שטפו את ירכי העוף וייבשו היטב. תבלו במלח ופלפל והניחו בתבנית עמוקה לצלייה.
סחטו מיץ של לימון אחד על העוף.
פזרו את שעועית הקנליני מסביב לירכי העוף בתבנית.
הוסיפו את השום הקצוץ והרוזמרין מעל השעועית.
מזגו את היין (או הציר או המים) לתבנית מעל השעועית ושאר המרכיבים.
סחטו מיץ של חצי לימון נוסף על השעועית.
חתכו את הלימון הנותר לפרוסות והניחו ביניהן את השעועית והעוף.
עסו את ירכי העוף עם שמן הזית הנותר ושפכו את השאר על השעועית.
תבלו בעוד קצת מלח ופתיתי צ'ילי אדום לפי הטעם.
אפו בתנור בחום של 190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט) למשך 45 דקות עד שעה, תלוי בגודל ירכי העוף, עד שהן מבושלות היטב.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש