מרכיבים
6 פרוסות חזה עוף (ללא עור ועצמות)
2 שיני שום, פרוסות דק
צרור בצל ירוק, קצוץ גס
300 מ"ל ציר עוף חם
250 גרם אפונה קפואה
1 חסה קטנה, קרועה לרצועות
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה כולל: כ-25 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - עוף בסגנון צרפתי עם אפונה
שלב 1: במחבת גדולה, טגנן את פרוסות העוף על חום בינוני למשך 4 דקות מכל צד עד שהן משחימות.
שלב 2: דחף את פרוסות העוף לצידי המחבת והוסיפי את השום והבצל הירוק. בשל למשך 30 שניות עד שהבצל הירוק הופך ירוק זוהר. הוסף את ציר העוף למחבת, כסי ובשל על אש נמוכה למשך 15 דקות.
שלב 3: הגביר את החום והוסף את האפונה והחסה למחבת. כסה ובשל למשך 4 דקות עד שהאפונה רכה והחסה מתרככת מעט. וודא שהעוף מבושל לחלוטין.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו