בשרי

עוף בסגנון צרפתי עם אפונה

מרכיבים​

6 פרוסות חזה עוף (ללא עור ועצמות)
2 שיני שום, פרוסות דק
צרור בצל ירוק, קצוץ גס
300 מ"ל ציר עוף חם
250 גרם אפונה קפואה
1 חסה קטנה, קרועה לרצועות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה כולל: כ-25 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - עוף בסגנון צרפתי עם אפונה

שלב 1: במחבת גדולה, טגנן את פרוסות העוף על חום בינוני למשך 4 דקות מכל צד עד שהן משחימות.

שלב 2: דחף את פרוסות העוף לצידי המחבת והוסיפי את השום והבצל הירוק. בשל למשך 30 שניות עד שהבצל הירוק הופך ירוק זוהר. הוסף את ציר העוף למחבת, כסי ובשל על אש נמוכה למשך 15 דקות.

שלב 3: הגביר את החום והוסף את האפונה והחסה למחבת. כסה ובשל למשך 4 דקות עד שהאפונה רכה והחסה מתרככת מעט. וודא שהעוף מבושל לחלוטין.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש