בשרי

עוף בצ'יפוטלה וסלט כרוב

מרכיבים​

1 כף שמן קנולה
2 כפות מחית צ'יפוטלה
1.5 כפות דבש
8 כרעי עוף
1 ליים, גרידה ומיץ
1 אבוקדו קטן, מגולען
2 כפות יוגורט סויה ללא שומן
125 גרם כרוב אדום ו-125 גרם כרוב לבן, שניהם קצוצים
1 גזר גדול, חתוך למקלות דקים
3 בצלים ירוקים, פרוסים
4 קלחי תירס מאודים, להגשה (אופציונלי)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-45 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - עוף בצ'יפוטלה וסלט כרוב

שלב 1
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (180 מאוורר). מקציפים יחד את השמן, מחית הצ'יפוטלה והדבש בקערה גדולה. מוסיפים את כרעי העוף ומערבבים לציפוי מלא, לאחר מכן מפזרים אותם על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה. צולים בתנור במשך 30 דקות, והופכים אותם באמצע הזמן.

שלב 2
שמים את גרידת הליים, המיץ, בשר האבוקדו, יוגורט הסויה וקורט מלח טוב בבלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מעבירים את הרוטב לקערה גדולה עם הכרוב, הגזר והבצל הירוק ומערבבים היטב.

שלב 3
מגישים את כרעי העוף עם סלט הכרוב וקלחי התירס המאודים, אם רוצים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש