מרכיבים
1 כף שמן קנולה
2 כפות מחית צ'יפוטלה
1.5 כפות דבש
8 כרעי עוף
1 ליים, גרידה ומיץ
1 אבוקדו קטן, מגולען
2 כפות יוגורט סויה ללא שומן
125 גרם כרוב אדום ו-125 גרם כרוב לבן, שניהם קצוצים
1 גזר גדול, חתוך למקלות דקים
3 בצלים ירוקים, פרוסים
4 קלחי תירס מאודים, להגשה (אופציונלי)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-45 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - עוף בצ'יפוטלה וסלט כרוב
שלב 1
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (180 מאוורר). מקציפים יחד את השמן, מחית הצ'יפוטלה והדבש בקערה גדולה. מוסיפים את כרעי העוף ומערבבים לציפוי מלא, לאחר מכן מפזרים אותם על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה. צולים בתנור במשך 30 דקות, והופכים אותם באמצע הזמן.
שלב 2
שמים את גרידת הליים, המיץ, בשר האבוקדו, יוגורט הסויה וקורט מלח טוב בבלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מעבירים את הרוטב לקערה גדולה עם הכרוב, הגזר והבצל הירוק ומערבבים היטב.
שלב 3
מגישים את כרעי העוף עם סלט הכרוב וקלחי התירס המאודים, אם רוצים.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו