בשרי

עוף בציפוי פופקורן

מרכיבים​

25 גרם פופקורן מלוח
85 גרם לחם ישן או פירורי לחם
1 כפית פפריקה מעושנת
50 גרם קמח
1 ביצה גדולה
2 חזה עוף ללא עור, חתוכים לרצועות ארוכות ודקות
שמן לטיגון
לרוטב:
150 מ"ל קרם פרש או תחליף פרווה כגון שמנת צמחית
גרידה מ-1 ליים ומיץ מחצי ליים
חופן כוסברה קצוצה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-45 דקות (לא כולל זמן קירור)

קל

כשר

אופן ההכנה - עוף בציפוי פופקורן

הכניסו את הפופקורן, הלחם או פירורי הלחם והפפריקה למעבד מזון וטחנו עד שהם הופכים לתערובת דקה. העבירו לקערה רחבה ושטוחה. טרפו את הביצה בקערה שנייה, ובקערה שלישית ערבבו את הקמח עם מעט תבלינים.
טבלו את רצועות העוף תחילה בתערובת הקמח המתובלת, לאחר מכן בתערובת הביצה ולבסוף בתערובת הפופקורן והלחם. לחצו על הפירורים כדי שידבקו היטב לעוף. המשיכו עד שכל רצועות העוף מצופות, ואז הניחו למקרר למשך 30 דקות עד יום. ערבבו את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
כאשר העוף מוכן לטיגון, חממו מספיק שמן שיכסה את התחתית של מחבת גדולה. כאשר השמן חם, טגנו את רצועות העוף למשך 2-3 דקות מכל צד (במנות כדי לא להעמיס על המחבת) עד שהן מוזהבות ומבושלות לגמרי. העבירו לנייר סופג. הגישו חם עם הרוטב בצד.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש