בשרי

עוף מרנגו

מרכיבים​

1 כף שמן זית
300 גרם פטריות שמפיניון, חצויות
4 שוקי עוף, ללא עור
צנצנת פסאטה שום ועשבי תיבול (500 גרם)
קוביית מרק עוף
100 גרם זיתים שחורים מגולענים מסוג קלמטה
פטרוזיליה קצוצה, להגשה (לא חובה)
פסטה וסלט, או פירה וירקות ירוקים, להגשה (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה כולל: כ-50 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - עוף מרנגו

חממו את השמן בסיר גדול המיועד לתנור וטגנו את הפטריות עד שהן מתחילות להתרכך. הוסיפו את שוקי העוף וטגנו קצרות מכל צד עד שהן מקבלות צבע קל.
הוסיפו את הפסאטה, פוררו פנימה את קוביית המרק וערבבו את הזיתים. תבלו בפלפל שחור – לא אמור להיות צורך במלח. כסו ובשלו על אש קטנה במשך 40 דקות עד שהעוף רך. פזרו מעל פטרוזיליה והגישו עם פסטה וסלט, או פירה וירקות ירוקים, אם תרצו.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש