מרכיבים
1 כף שמן זית
300 גרם פטריות שמפיניון, חצויות
4 שוקי עוף, ללא עור
צנצנת פסאטה שום ועשבי תיבול (500 גרם)
קוביית מרק עוף
100 גרם זיתים שחורים מגולענים מסוג קלמטה
פטרוזיליה קצוצה, להגשה (לא חובה)
פסטה וסלט, או פירה וירקות ירוקים, להגשה (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה כולל: כ-50 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - עוף מרנגו
חממו את השמן בסיר גדול המיועד לתנור וטגנו את הפטריות עד שהן מתחילות להתרכך. הוסיפו את שוקי העוף וטגנו קצרות מכל צד עד שהן מקבלות צבע קל.
הוסיפו את הפסאטה, פוררו פנימה את קוביית המרק וערבבו את הזיתים. תבלו בפלפל שחור – לא אמור להיות צורך במלח. כסו ובשלו על אש קטנה במשך 40 דקות עד שהעוף רך. פזרו מעל פטרוזיליה והגישו עם פסטה וסלט, או פירה וירקות ירוקים, אם תרצו.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו