מרכיבים
500 גרם ספגטי או פסטה אחרת לבחירתכם
פחית אחת של עגבניות מרוסקות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
3 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
פתיתי פלפל אדום (לא חובה)
עלי בזיליקום טריים קצוצים (לא חובה)
גבינת פרמזן, מגוררת (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - פסטה ברוטב עגבניות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. מסננים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
מוסיפים את השום הטחון ומאדים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים פתיתי פלפל אדום אם רוצים מעט חום.
מביאים את הרוטב לרתיחה ונותנים לו להתבשל כ-10-15 דקות, או עד שהוא מסמיך מעט.
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב העגבניות ומעליה בזיליקום טרי וגבינת פרמזן מגוררת אם רוצים. מגישים חם ונהנים!
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו