מרכיבים
340 גרם פסטה בורגול, מבושלת ומסוננת
1 כף שמן זית
3 חזה עוף, חתוך לקוביות
2 1/2 כפיות מלח, מחולקות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית תבלין שום ועשבי תיבול
1 כף מחמאה (תחליף חמאה)
1/2 כוס בצל, קצוץ דק
2 שיני שום, כתושות
2 כפות קמח
1/4 כוס יין לבן יבש
1 1/2 כוסות ציר עוף
1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
1 חבילה עלי מנגולד, קרועים לחתיכות קטנות
1/2 כוס פרמזן מגורר (תחליף גבינה פרווה)
12-15 עלי בזיליקום, קצוצים
450 גרם שמנת צמחית אורגנית
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - פסטה עם עוף ומנגולד
חממו מחבת גדולה על חום בינוני, הוסיפו שמן זית, עוף, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ותבלין שום ועשבי תיבול. טגנו תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, או עד שהעוף כמעט מבושל. העבירו לצלחת.
באותו מחבת המיסו את המחמאה והוסיפו את הבצל והשום. טגנו מספר דקות.
הוסיפו את היין הלבן ובשלו לדקה, ואז הוסיפו את הקמח. ערבבו היטב עד שהגושים נמסים, ואז הוסיפו את ציר העוף והביאו לרתיחה.
הוסיפו את העגבניות המיובשות והשמנת הצמחית תוך שמירה על רתיחה קלה, ואז הוסיפו את עלי המנגולד. בשלו עד שהמנגולד רך, כ-5 דקות.
הוסיפו את העוף, הפסטה המבושלת, 2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, פרמזן פרווה וערבבו היטב.
סיימו עם עלי בזיליקום טריים.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו