מרכיבים
1 כף שמן זית
5 שיני שום
5 ענפי רוזמרין טריים
8 צלעות טלה
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1 כוס יין אדום
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-20 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - צלעות טלה ברוטב יין אדום
שלב 1: במחבת גדולה, חמם שמן, שום ורוזמרין על חום בינוני-גבוה. טגן במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד, על מנת לתבל ולהכין את המחבת. לאחר מכן, שפוך את השמן, השום והעשבים והשליך אותם.
שלב 2: פזר מלח ופלפל על צלעות הטלה. הנח באותה מחבת ובשל עד שהן יגיעו לדרגת מדיום-רייר, 3-4 דקות לכל צד. העבר לצלחת וכסה על מנת לשמור על חום.
שלב 3: שפוך את הנוזלים מהמחבת. הגבר את החום לגבוה, הוסף יין למחבת וערבב, תוך גירוד השאריות החומות, עד שהנוזל מצטמצם ל-1/2 כוס, כ-3 דקות. הגש כרוטב על הצלעות.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו