בשרי

צלעות טלה ברוטב יין אדום

מרכיבים​

1 כף שמן זית
5 שיני שום
5 ענפי רוזמרין טריים
8 צלעות טלה
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1 כוס יין אדום

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-20 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - צלעות טלה ברוטב יין אדום

שלב 1: במחבת גדולה, חמם שמן, שום ורוזמרין על חום בינוני-גבוה. טגן במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד, על מנת לתבל ולהכין את המחבת. לאחר מכן, שפוך את השמן, השום והעשבים והשליך אותם.

שלב 2: פזר מלח ופלפל על צלעות הטלה. הנח באותה מחבת ובשל עד שהן יגיעו לדרגת מדיום-רייר, 3-4 דקות לכל צד. העבר לצלחת וכסה על מנת לשמור על חום.

שלב 3: שפוך את הנוזלים מהמחבת. הגבר את החום לגבוה, הוסף יין למחבת וערבב, תוך גירוד השאריות החומות, עד שהנוזל מצטמצם ל-1/2 כוס, כ-3 דקות. הגש כרוטב על הצלעות.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש