מרכיבים
8 צלעות כבש
מלח ופלפל
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוזמרין טרי, קצוץ
1 כף טימין טרי, קצוץ
1 כף חרדל דיז'ון
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה ו40 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - צלעות כבש בתנור
מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן הזית, הרוזמרין, התימין והחרדל לקבלת עיסה.
מורחים את המשחה על כל צלעות הכבש.
מניחים את צלעות הכבש על נייר אפייה וצולים בתנור במשך 18-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מבושלים לפי העדפתכם הרצויה.
נותנים לצלעות הכבש לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו