בשרי

צלעות כבש בתנור

מרכיבים​

8 צלעות כבש
מלח ופלפל
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוזמרין טרי, קצוץ
1 כף טימין טרי, קצוץ
1 כף חרדל דיז'ון

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה ו40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - צלעות כבש בתנור

מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן הזית, הרוזמרין, התימין והחרדל לקבלת עיסה.
מורחים את המשחה על כל צלעות הכבש.
מניחים את צלעות הכבש על נייר אפייה וצולים בתנור במשך 18-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מבושלים לפי העדפתכם הרצויה.
נותנים לצלעות הכבש לנוח כמה דקות לפני ההגשה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש