בשרי

צלעות כבש מצופות ומטוגנות

מרכיבים​

8 צלעות כבש
2 ביצים
1 כוס (כ-125 גרם) פירורי לחם יבשים
1 כוס (250 מ"ל) שמן צמחי לטיגון
פלחי לימון, להגשה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה כולל: כ-40 דקות (כולל 30 דקות להבאת הצלעות לטמפרטורת החדר) זמן בישול: כ-10 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - צלעות כבש מצופות ומטוגנות

הוציאו את צלעות הכבש מהמקרר 30 דקות לפני שאתם מתחילים לבשל אותן כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר.
שברו ביצה אחת והניחו בקערה שטוחה עם קמצוץ מלח וקצת פלפל שחור טחון טרי. בקערה שטוחה אחרת או על צלחת, הניחו את פירורי הלחם.
טבלו כל צלע כבש בתערובת הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם, ולחצו היטב כדי לוודא שהפירורים נדבקים. המשיכו עם כל הצלעות עד שכולן מצופות—אם נגמרת תערובת הביצה, שברו את הביצה השנייה ותבלו כקודם.
חממו את השמן במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה. השמן יהיה מוכן כשקוביית לחם שנזרקת לתוכו הופכת לזהובה תוך כ-15 שניות. טגנו את צלעות הכבש בשכבה אחת (במנות), בישול של 6-8 דקות בסך הכל למידת עשייה מדיום-רייר או 10 דקות למדיום, תוך הפיכתן באמצע, עד שהן מקבלות צבע זהוב עמוק. הניחו על מגבות נייר לניקוז השמן ופזרו מלח כשהן עדיין חמות.
הגישו חם עם פלחי לימון.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש